Доставка

Доставката на закупени продукти от магазин www.bambukifamily.com се извършва от куриерска фирма СПИДИ до Ваш адрес или до офис на куриерската фирма на територията на Република България.

Срок на изпращане: Всяка поръчка направена до 13:00ч. се обработва и изпраща на същия ден.Поръчки направени след 13:00ч. се обработват на следващия работен ден.Изключение правят събота,неделя и официалните празници.Срокът за доставка е 24 часа за цялата територия на България,като са възможни забавяния до личен адрес в рамките на до 2 дни,в зависимост от натовареността на куриера в дадения район.

* Възможно е забавяне за населени места,които се обслужват от куриерите според седмичен график.

*Бамбуки ЕООД не носи отговорност за забавянето на поръчки, в следствие на сгрешени лични данни, лоши метеорологични
и пътни условия, национални празници или официални неработни дни.

Такса за доставка до България

Цената за доставка се начислява автоматично при финализиране на Вашата поръчка и ще бъде добавена към крайната сума. Бамбуки ЕООД си запазва правото да променя тези цени по всяко време, без задължително да трябва да Ви уведоми.

При поръчки над 130 лв. доставката е безплатна за територията на България.(Това условие не важи по време на кампания Черен петък)

Това условие не важи за стоките, които имат изрично отбелязана цена за доставка.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Доставката  до Румъния и Гърция  се извършва от куриерска фирма DPDgroup до ваш адрес както следва:

До 5 работни дни(от датата на обработване на поръчка) за налични продукти на склад и до 10 работни дни за всички останали продукти за територията на Гърция и Румъния ,с куриерската услуга DPD group.

Такса за доставка

Цената за доставка се начислява автоматично при финализиране на Вашата поръчка и ще бъде добавена към крайната сума. Бамбуки ЕООД си запазва правото да променя тези цени по всяко време, без задължително да трябва да Ви уведоми.

При поръчки над 130 EU доставката е безплатна до ваш адрес на територията на Гърция и Румъния.(Това условие не важи по време на кампания Черен петък)

Това условие не важи за стоките, които имат изрично отбелязана цена за доставка.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Начини на плащане:

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ-Може да заплатите пратката си в брой на куриера, като изберете опцията НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ,когато завършите поръчката си.

PAY PAL

БАНКОВА КАРТА-Плащане с дебитна/кредитна карта, изберете опцията БАНКОВА КАРТА.

Бaнкoвa cмeткa:

Unicredit Bulbank AD

ІВАN: BG92UNCR70001523541136

ВІС: UNCRBGSF

Пoлyчaтeл: Бамбуки ЕООД

 

 • Пpи бaнкoви тpaнзaкции oт чyжбинa, тaкcaтa зa пpeвoд нa дължимaтa cyмa e зa cмeткa нa клиeнтa.
 • Пpи нaчин нa плaщaнe c бaнкoв пpeвoд нa тepитopиятa нa cтpaнaтa, пopъчaният пpoдyкт / пpoдyкти ce изпpaщa CЛEД кaтo cyмaтa нa пopъчкaтa ce пoяви в бaнкoвaтa cмeткa нa Бамбуки ЕООД. B тoзи cлyчaй cpoкът зa дocтaвкa oт 3 или 5 paбoтни дни, или пo гpaфик нa кypиepcкaтa фиpмa, зaпoчвa дa тeчe oт дaтaтa нa пocтъпвaнeтo нa cyмaтa нa пopъчкaтa в нaшaтa бaнкoвa cмeткa.
 • Бамбуки ЕООД зaпaзвa пpaвoтo дa aнyлиpa eднocтpaннo пopъчкa c избpaнo плaщaнe “бaнкoв пpeвoд”, aкo cyмaтa нa бaнкoвия пpeвoд нe e пocтъпилa пo фиpмeнa cмeткa в paмкитe нa 48 чaca зa бaнкoви тpaнзaкции в Бългapия и 72 чaca зa бaнкoви тpaнзaкции oт чyжбинa.
 • Доставките се извършват на посочен в поръчката адрес или до офис на Спиди за територията на България и до ваш адрес за Европа с куриерска фирма DPDgroup
 • Доставката на поръчана чрез онлайн магазина стока се извършва с транспорт на куриерска фирма Спиди и DPDgroup

 

 • При доставката получателят подписва приемо-предавателен протокол или товарителница, с което удостоверява приемането на доставената стока без забележки.

 

 • Получателят е длъжен да прегледа внимателно доставената стока в момента на получаването й.

 

 • При наличието на забележки и/или видими дефекти по доставената стока, същите следва да бъдат отразени в приемо-предавателния протокол или в товарителницата.

 

 • При предаване на стоката, Потребителят или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на посочения за извършване на доставка адрес.

 

 • При невъзможност за връчване на пратката при първо посещение, след уговорена дата и час на доставка с Потребителя, не по вина на bambukifamily.com или куриера, лицето извършващо доставката оставя известие, в което посочва телефон за връзка, на който получателят следва да се обади в срок от три работни дни за да бъде уточнен нов срок за извършване на доставката. При невъзможност за връчване на пратката и при второ посещение, не по вина на bambukifamily.com или куриера, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява. Това важи и за случаите, когато получателят неоснователно откаже да приеме дадена пратка.

В случай че доставката ви се забави поради извънредни обстоятелства,ще бъдете информирани чрез и-мейл или други предоставени от Вас средства за комуникация.Ако даден продукт не е в наличност,ще бъдете уведомени и ще ви бъде възстановена пълната сума.

За нас е важно да получите поръчката си бързо,но също толкова важен е и начинът,по който ще я получите.Всички наши артикули са придружени от красива биоразградима опаковка.Ако се нуждаете от помощ при избора си,не се колебайте,а ни пишете във facebook,instagram или на email:info@bambukifamily.com

При проблем с поръчката.

При нас работата тече на бързи обороти и въпреки че полагаме огромни усилия, понякога грешим. Случва се рядко, но ако допуснем грешка, моля да ни информирате на и-мейл info@bambukifamily.com

Updating…
 • Нямате артикули в количката.