Bambuki

Магазин

За нас

За нас

Бамбуки не е просто бранд. Бамбуки е сбъдната мечта от 2016 г. насам, когато чудото се случи и нашето бебе се роди. Паралелно с него се появи и идеята за природно целесъобразни продукти, които да заобикалят ежедневието и целият му свят. Затова създадохме Бамбуки. Ръчно изработени бебешки играчки, аксесоари и декорация, които са направени от напълно рециклируеми материали. Модерен дизайн с пастелна палитра от цветове и естествено дърво, което е меко и гладко и приканва за игри без прекалено свръхстимулиране.

В Bambukifamily.com сме подбрали и още едни от най-добрите световни независими, модерни лайфстайл брандове, които сме тествали реално в живота си и смело можем да кажем, че бебетата ги харесват 🙂

В качеството си на съвестни родители каним и вас да се потопите в нашия красив свят, в който избираме екологични материали и мислим за планетата, на която нашите деца ще пораснат.

Не забравяйте да ни последвате в социалните мрежи и да ни тагнете в снимките си като използвате #bambuki_family. Ще се радваме да видим как мъниците ви се забавляват с нашите продукти.

Приятно пазаруване!

Отстъпки до -30% на всички очила.