Bambuki

Магазин

Общи условия

Общи условия

Условия за ползване

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 1. Настоящите общи условия уреждат взаимоотношенията между Бамбуки ЕООД(собственик на интернет магазин www.bambukifamily.com) от една страна и потребителите на електронен магазин www.bambukifamily.com(наричан за краткост Сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С избирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на www.bambukifamily.com (с изключение на линка към настоящите Общи условия), потребителят се съгласява, приема и се задължава да спазва тези Общи условия.
  2. По време на регистрация, с отбелязване в полето “приемам Общите условия”, потребителят извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и декларира, че е запознат и приема общите условия.
  3. Поръчки чрез сайта www.bambukifamily.com се приемат 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.
  4. За да закупите стока от нашия Сайт, вие трябва:
  4.1. Да имате постоянен адрес;
  4.2. Да сте попълнили вярно електронната регистрационна форма;
  4.3. Да сте се съгласили с настоящите Общи правила и условия;
  4.4. Да посочите точен и валиден телефонен номер и адрес за доставка;
  4.5. Да осигурите достъп и възможност за получаване на стоката.
  5. Бамбуки ЕООД може да поиска допълнително потвърждение, включително по телефон, факс, електронна поща. В случай, че бъде отказана изискваната по-горе информация, това автоматично води до отказ на поръчката с или без допълнително уведомление.
  6. Бамбуки ЕООД си запазва правото да откаже потвърждаване на която и да е поръчка, поради изчерпване на наличните количества или по друга причина, като уведомява потребителя за отказа си и причината за него.
  7. След извършване на поръчката ще получите автоматично потвърждение на посочен от Вас електронен адрес. От този момент заявката се счита за приета и подлежи на изпълнение от страна на Бамбуки ЕООД. В случай на невъзможност за изпълнение на част от поръчката или цялата поръчка, ще получите допълнителен e-mail или обаждане на посочения телефон.
  8. Одобреният начин за плащане на покупките от Сайта е в брой (ППП-Пощенски паричен превод) при доставка или по банков път, като всички цени са крайни, с начислен ДДС и в български лева за страната и Евро за Европа. Всички доставки в границите на България се доставят чрез куриерска фирма СПИДИ и DPD за Европа.

• Таксата за обработка на плащане при доставка с ППП-Пощенски паричен превод е 1 лв. на поръчка. При плащане, осъществено към момента на поръчка с карта или банков превод, такса за обработка на плащане не се начислява.

• При поръчка до 130.00 лв. – доставката е за сметка на клиента на територията на България.
• При поръчка над 130.00 лв – доставката е за сметка на електронния магазин на територията на България,с изключение на закупуване на продукт,който спада в категория”тежък продукт”и за него се начислява такса за доставка при всички случаи.(Всички продукти,които спадат в категория “тежък продукт”са упоменати допълнително в описанието на продукта).

• При поръчка до 80.00 ЕU- доставката е за сметка на клиента на територията на Европа.

• При поръчка над 80.00 ЕU- доставката е за сметка на електронния магазин на територията на Европа,с изключение на закупуване на продукт,който спада в категория”тежък продукт”и за него се начислява такса за доставка при всички случаи.(Всички продукти,които спадат в категория “тежък продукт”са упоменати допълнително в описанието на продукта).

 1. Условията, описани на фактурата, предоставена на потребителя при получаване на продуктите, поръчани от www.bambukifamily.com, заедно с настоящите общи условия, представляват пълна регулация на договорните отношения между двете страни, освен в случаите, когато потребителят е подписал отделен договор за покупко-продажба с Бамбуки ЕООД.
  10. Бамбуки ЕООД запазва правото си да поправя грешки и/или да обновявя съдържанието на Сайта по всяко време без уведомление, което включва и промени на стоки и цени. Тези промени няма да засягат вече направени и потвърдени поръчки, които ще се изпълняват при условията, които са били актуални към момента на потвърждаване на съответната поръчка.
  11. Като потребител, Вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 РАБОТНИ ДНИ от получаване на стоките, в случай, че същите НЕ СА УПОТРЕБЯВАНИ, не е нарушавана целостта на опаковката им и стоката е във вида, в който е получена и при условията по чл. 55 от ЗЗП. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При констатацията на дефектен продукт до 24 часа от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл. 55 от ЗЗП, в случая транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на продавача. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието й, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл.59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 14 работни дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.
  12. Информацията, събрана от Бамбуки ЕООД при използването на Сайта ще се използва само за посочените цели и в съответствие с приложимото право. Бамбуки ЕООД няма да предоставя информация на трети лица без изричното съгласие на посетителя. Ние не отдаваме, продаваме или по друг начин разпространяваме вашите лични данни на трети страни по никакъв повод, освен когато това не е наложено по силата на закон или съдебна заповед.
  13. Бамбуки ЕООД си запазва правото, по свое усмотрение и по всяко време да променя, добавя или заличава части от Общите условия. Ваша е отговорността да проверявате тези Общи условия във всеки един момент преди да използвате Сайта. Фактът, че продължавате да използвате Сайта след публикуването на промените се приема като потвърждение за това, че приемате и сте съгласни с тези промени в настоящите Общи условия. С настоящото Вие се съгласявате, че всички последващи покупки се регулират от Общите условия, приложими до публикуването на изменените Общи условия, а след това в соътветствие с тези изменени Общи условия. В зависимост от изпълнението на тези общи условия и всякакви техни модификации, Бамбуки ЕООД предоставя на Вас (“крайния потребител”) лично, неизключително, непрехвърляемо, неподлежащо на сублицензиране право да влизате в и да използвате Сайта. Поръчвайки продукти от магазина на Бамбуки ЕООД (както онлайн, така и по друг начин) или приемайки доставката на такива продукти, описани във фактурата, клиентът се съгласява да бъде обвързан и приема тези Общи условия. Бамбуки ЕООД си запазва правото да променя тези условия без предизвестие по всяко време и единствено по собствено усмотрение.
  14. Бамбуки ЕООД не носи отговорност за сайтове и тяхното съдържание, които не са част от сайта www.bambukifamily.com . Бамбуки ЕООД не се ангажира да преследва всеки сайт, към който има връзка за незаконно съдържание на авторски права, порногрофия, расизъм и всякакви други действия, забранени от законите на Република България. В случай, че потребител е забелязал подобни нарушения, се задължава да извести за тях Бамбуки ЕООД, за да бъде отстранен линка към сайта нарушител.
  15.Отговорности :
  15.1. Бамбуки ЕООД не носи отговорност за възможни инцидентни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която се съдържа в Сайта; не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на Сайта; не носи отговорност за ненакърнимостта на информацията в Сайта от компютърни вируси или други заплахи. Изложената в Сайта информация е в соътветствие с действащото законодателство, ползването й от страна на потребителите е доброволно и по тяхна инициатива.
  15.2. Бамбуки ЕООД не носи отговорност за пълнотата, валидността и същността на информацията, съдържаща се в сайтовете, към които има препратки.
  15.3. Бамбуки ЕООД не носи отговорност за евентуално причинени вреди на потребителя при ползването на услугите в уебсайта.
  15.4. Бамбуки ЕООД не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до домейна www.bambukifamily.com
  15.5. Бамбуки ЕООД не носи отговорност за изчерпване на складовите наличности.
  15.6. Бамбуки ЕООД не носи отговорност за неточности в информацията за стоката, подадена от производителя.
  15.7. Бамбуки ЕООД не носи отговорност за забавяне или неизпълнение на задълженията си по причина извън контрола на фирмата.
  16. Продажбата на продукта се регламентира от законите на Република България.
 2. Извънсъдебно решаване на спорове. Ако вие като купувач считате, че правата ви са били нарушени, можете да отправите оплакванията си до нас чрез е-mail адреса:info@bambukifamily.com за извънсъдебно споразумение. Ако покупката между вас и нас е била извършена онлайн чрез нашия уебсайт, съгласно Регламент (ЕС) № 524/2013 ви информираме, че имате право да се споразумеете с нас относно потребителския спор извън съда чрез платформата за онлайн решаване на спорове, която е достъпна на следния адрес в интернет: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Талоните за отстъпка не се комбинират с други текущи намаления и промоции, обявени на сайта!

 

Данни за доставчика

 

Информация съгласно Закона за електронната търговия:
Наименование на Доставчика: Бамбуки ЕООД, ЕИК 205603148, със седалище и адрес на управление: гр. София 1312, ул. Дойран 10.

Адрес за упражняване на дейността и адрес за отправяне на жалби от потребители: гр. София 1312, ул. Дойран 10.

Данни за кореспонденция :гр. София 1312, ул. Дойран 10.телефонен номер: 0884787032 имейл адрес: info@bambukifamily.com

Вписване в публични регистри: ЕИК 205603148

Надзорни органи:
(1) Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София 1592, ул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, тел.: 02/91-53-518, факс: 02/91-53-525, Email: kzld@cpdp.bg, Уеб сайт: www.cpdp.bg
(2) Комисия за защита на потребителите:
Адрес: 1000 гр. София, пл. „Славейков“ № 4А, ет. 3, 4 и 6, тел.: 02/933 0565, факс: 02/9884218, Телефон на потребителя: 0700 111 22, Уеб сайт: www.kzp.bg

Регистрация по Закона за данък върху добавената стойност № BG203592872.

 

 

Гаранция

Продуктите предлагани от www.bambukifamily.com са придружени от сертификат на производителя, гарантиращ техния оригинален произход.
В случай на фабричен дефект, който е установен веднага след получаването на продукта в присъствието на куриера, моля веднага се обадете на тел:0899187177. Условията по рекламация на закупен продукт от online магазина са описани по-долу.
При транспортен дефект се възползвайте от правото си на рекламация описан по-долу. Ако констатирате фабричен дефект или неизправност, която не е по причина на неправилна употреба, моля направете рекламация на нашият e-mail. Всеки случай ще бъде разгледан индивидуално. Обратна информация ще получите на посочения от вас електронен адрес или телефон.
За всички продукти в магазина важат гаранционните условия на производителя.

РЕКЛАМАЦИЯ:
• На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на заявената от клиента. При явно несъответствие на получената стока със заявената незабавно се свържете с нас на посочените телефони. Несъответствието се проверява по наименованието на продукта в заявката и наименованието на продукта, който е получил клиента. При установяване на такава грешка, клиентът връща продукта за сметка на Бамбуки ЕООД и му се изпраща верния за сметка на Бамбуки ЕООД.
• На рекламация не подлежи стока, за която клиентът е бил предварително предупреден за несъответствие или дефект.
• Ако при получаване на стока, тя е с нарушена или разпокъсана опаковка, рекламацията ще бъде уважена само в присъствието на куриера още при самото получаване на стоката. В този случай незабавно се обадете на посочените телефони. Рекламация се удостоверява със запис в товарителницата от получателя, в момента на получаване на пратката.
• При предяввяване на рекламация в срок до 14 (четиринадесет) дни от покупката при спазени всички условия на магазина, както и всички действащи законови разпоредби, клиентът може да претендира за възстановяване на заплатената сума, за замяна на стоката с друга или за отбив от цената на закупения продукт. Всички разходи, които клиента е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността, са за сметка на клиента.
• Няма право на рекламация лице, което се явява трета страна при получаването на пратката и не е основния платец по нея.

ОБСЛУЖВАНЕ НА РЕКЛАМАЦИИ:
• За да е валидна гаранцията трябва да имате издадена касова бележка или друг документ, удостоверяващ покупка. При възникване на проблем или повреда, вие трябва да се свържете с нас по e-mail или по телефон.
• След приемане на рекламацията като основателна,Бамбуки  ЕООД уведомява клиента по телефон или e-mail и предприема следните действия по обслужване на рекламацията:
1. изпраща на клиента нов продукт от същия вид за собствена сметка;
2. в случай, че не може да бъде подсигурен същия продукт, предлага вариант за избор на друг продукт на същата стойност;
3. в случай, че не може да бъде подсигурен същия продукт, Бамбуки ЕООД възстановява стойността на клиента в законово установения срок.
• При отхвърляне на предавената рекламация Бамбуки ЕООД уведомява клиента за становището си на посочения от същия телефон или e-mail адрес. При заявяване за обратно получаване на рекламирания продукт, същия се изпраща на клиента по удобен за него начин, като разходите по попучаването са за негова сметка.
• Ако в 30 (тридесет) дневен срок след уведомяване за становището, клиентът не потърси стоката си, Бамбуки ЕООД запазва правото да се разпорежда със стоката както намери за добре и не дължи никакви суми, както по стойността на продуктите, така и по направените разходи за нея на първоначалния й притежател.

С прочитането на тези условия и в последствие използването на електронния магазин за покупки, вие като клиент безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с посоченото по-горе, моля не използвайте online магазина.

ОТГОВОРНОСТ

 

Ползвателят на онлайн магазина www.bambukifamily.com се задължава да обезщети и да освободи от отговорност Доставчика при съдебни искове и други претенции на трети лица (независимо дали са основателни или не), за всички щети и разходи (в това число адвокатски хонорари и съдебни разноски), произтичащи от или във връзка с (1) неизпълнение на някое от задълженията по този договор, (2) нарушение на авторски, продуцентски, права на излъчване или други права върху интелектуалната или индустриална собственост, (3) неправомерно прехвърляне на други лица на правата, предоставени на Ползвателя, за срока и при условията на договора и (4) невярно деклариране наличието или отсъствието на качеството потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите.
Бамбуки  ЕООД не носи отговорност в случай на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в Интернет, технически или други обективни причини, включително и разпореждания на компетентните държавни органи.
Доставчикът не носи отговорност за вреди, причинени от Ползвателя на трети лица.
Доставчикът не носи отговорност за имуществени или неимуществени вреди, изразяващи се в пропуснати ползи или претърпени вреди, причинени на Ползвателя в процеса на използване или неизползване на електронния магазин bambukifamily.com и сключване на договори за покупко-продажба с Доставчика.
Доставчикът не носи отговорност за времето, през което електронният магазин не е бил достъпен поради непреодолима сила.
Доставчикът не носи отговорност за вреди от коментари, мнения и публикации под продуктите в електронния магазин bambukifamily.com.

 

Доставчикът не носи отговорност в случай на преодоляване на мерките за сигурност на техническото оборудване и от това последва загуба на информация, разпространение на информация, достъп до информация, ограничаване на достъп до информация и други сходни последствия.
Доставчикът не носи отговорност в случай на сключване на договор за покупко-продажба, предоставяне на достъп до информация, загуба или промяна на данни настъпили вследствие на фалшива легитимация на трето лице, което се представя за Ползвателя, ако от обстоятелствата може да се съди, че това лице е Ползвателя.

 

 

Цветове на продукти

Цветът, който виждате, зависи от Вашата компютърна система и ние не можем да гарантираме, че Вашият монитор, телефон, таблет или друго електронно устройство ще покаже вярно тези цветове.