Bambuki

Магазин

Връщане на стока

Връщане на стока

Всеки потребител има правото да върне (за собствена сметка) поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид.

Връщането се осъществява към същия търговски адрес от който е изпратена стоката, като разходите са за сметка на купувача. Купувачът трябва да се свърже с нас на email:info@bambukifamily.com и да съобщи за отказа си.Бамбуки ЕООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 14 работни дни от датата, на която тя е получена обратно,или да я подмени.

Как да върнете продукт

1) Попълнете Бланката за връщане на стока и попълнете каква е причината да върнете стоката.

2) Поставете стоката, която желаете да върнете, включително Бланката за връщане на стока в пакета. Моля, не забравяйте, че Бланката за връщане на стока, трябва винаги да бъде приложена към стоката, която се връща.

3) Изпратете пратката обратно чрез куриерска фирма Спиди България. Можете да го направите директно от техен офис или да се свържете с тях на телефон 07001 7300 (Цена: На стойността на един градски разговор или според тарифния план на Вашия оператор), за да насрочите връщането на стоката.

Връщането е за сметка на клиента.

Данни за връщане:

Фирма: Бамбуки ЕООД

Телефон: 0899187177

Адрес: гр.София ул.Лерин №46

ДЕФЕКТНА СТОКА: При дефектна стока или объркана пратка Бамбуки ЕООД ще покрие куриерските услуги за връщане, описани по-горе. Дефектна или объркана стока се връща само в офисите на куриерска фирма Спиди до адрес: гр.София ул.Лерин 46. Бамбуки ЕООД  не приема дефектни стоки изпратени от личен адрес. Ако клиентът е изпратил дефектната стока от домашен адрес, разликата в цената, ще му бъде приспадната от сумата за възстановяване на поръчката.

4) При поръчки направени и платени с наложен платеж, моля регистрирайте данните на банковата си сметка, по която бихте искали да бъде възстановена сумата, в бланката, която връщате заедно със стоката.

5) Не забравяйте да запишете номера на Вашата поръчка, в случай на необходимост да се свържете с отдела за „Oбслужване на клиенти“.

6) Таксата за връщане на стока се определя от куриерска фирма Спиди. Ако клиентът не е заплатил сумата за връщане, то тя ще му бъде приспадната от сумата за въстановяване по поръчката.

7)  Ако върнете някоя от поръчаните стоки или цялата поръчка, стойността й ще бъде възстановена единствено чрез банков превод, като се приспаднат разходите за обратна доставка ако не са заплатени вече. Сумата за върната стока, платена с банкова карта, обикновено ще бъде възстановена по картата, която сте използвали за покупката. За върната стока, платена с наложен платеж, моля, предоставете Вашите банкови данни, по които бихте искали да възстановим сумата.

Предоставената банкова сметка трябва да съвпада с името на лицето създало профил във сайта  www.bambukifamily.com

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с нас на тел.: +359 884787032 или ни пишете на e-mail: info@bambukifamily.com

Замяна на стоки

Потребителят има правото да предяви за замяна закупена стока в 30-дневен срок, считано от получаването й, чрез формуляра за връщане/замяна, в случай че получената стока не съответства на заявената за закупуване стока или има фабричен дефект.

Потребителят предявава закупената стока за замяна не по-късно от 30 дни от получаването й, като задължително представя касова бележка или фактура за закупената стока или документ за доставката от Спиди.

Доставчикът има право да откаже да приеме предявената замяна, ако установи замърсяване или повреждане на стоката, както и ако тя не е върната в оригиналната й опаковка.

Доставчикът заменя закупената стока с друга стока от същия вид и качество, или при липса на такава – със стока по избор на клиента за същата стойност. В случай че стоката е била в промоция на намалена цена, клиентът има право на замяна с друга стока на същата цена, която клиентът реално е заплатил на Доставчика. Доставката за замяна на стока е за сметка на клиента.